Islington-stoevler-top

Foredrag

Corporate historiefortælling

Styrk jeres troværdighed

Styrk jeres troværdighed
Kommunikér, så jeres kunder bliver nærværende, eftertænksomme – og husker jer. Det betaler sig.

I en tidsalder præget af hurtighed, overfyldte digitale miljøer og en tiltagende kamp om forbrugernes opmærksomhed viser Carsten Islington vejen til, hvordan I skaber indhold og mening i jeres kommunikation, så det kan aflæses på bundlinjen.

Historiefortælling har altid været et grundlæggende element i marketing. Men gode intentioner er langtfra nok, når din virksomhed skal vise omverdenen, hvem I er. Kunsten at sælge sig selv og sit produkt handler i bund og grund om at skabe en levende fortælling, som fanger kunderne.Vil man fremstå troværdig på markedet kræves indsigt, håndværksmæssig kunnen og kendskab til historie-fortællingens inderste væsen.

Vind kampen på de sociale medier
Carsten Islington kender sine kneb og giver dem videre til jer. Han indvier jer i, hvordan I inddrager elementer som rytme, stemning og billedskabelse i jeres kommunikation og vinder kampen om opmærksomheden i de sociale mediers virvar af tomme budskaber.

Storytelleren Carsten Islington er den ægte vare i en tid, hvor alle fejlagtigt tror, at de har redskaberne til at fortælle en fængslende historie. Med sin livslange erfaring som omrejsende historiefortæller er han mester i at tryllebinde publikum. Efter dette foredrag har din virksomhed værktøjskassen til at gøre det samme.