Storyteller

Horsens, Brætspilscafeen afholder Strik og gode Historier

Carsten Islington med sin stemme som en lun efterårs sweater er perfekt til stikketøjet,  hvor voksne mennesker skal have et uforpligtende grin og en god historie mens du hygger dig med dit strikketøj og med andre ligestillede, lytte til historier, hvor vi alle genkender os selv og det menneskelige.
Carsten blev født som proletar på Vesterbro. Han lærte hurtigt, at skulle der ske noget i livet så måtte han handle, han fik ikke noget foræret. Men handlede han, så skete der også noget. Og frygten den kunne han ikke tage sig af, for hvad var i virkeligheden det værste der kunne ske?
Carsten fortæller historier fra det virkelig liv. Fra sin første uskyldige rene kærlighed, over tvivlsomme hårdtslående kvinder på Vesterbro, Bedrevidende ensrettede Quinder i kollektiverne. Kvinderne og livet finansieret han om vinteren som borebisse i Sahara, trucker i Australien og alskens outrerede jobs i alle verdens hjørner. Før dette de sultne år som fattig kunstner i baggårde i indre by til Dørmand på snedige skumle bare. En masse fiaskoer og succeser, som Mand, kunstner og menneske. Altid med en ufattelig selvdrift og mod, selvironi og humor. Selv når det var værst. 
Hvis du kan lide plakaten i A2 som Carsten har tegnet, så forære Cafeen dig en gratis hvis du kommer. Selvfølgelig signeret

Date

feb 28 2023

Time

18:30 - 20:30

Pris

Kr.100.00

Sted

Brætspilscafeen Allegade 1e St Tv, Horsens Mail kontakt@bratspilscafeen.dk tlf---.
Del på Facebook
Del på LinkedIn
Gem på Pinterest
Del på WhatsApp