Storyteller

På afveje i Sahara

Historiefortæller kommer til Petrol for 4 gang. det hyggelige Petrol, Istedgade 58, Vesterbro, København. Stadig med tons af historier.
Rejs dig fra det bløde aftryk i sofaen og mød en ægte Baggårds Ulv på Tynd Is..
Historier fra det virkelig liv af Carsten Islington, et liv på kanten og lidt ud over.. Ingen kan huske en vittighed, alle kan huske en god historie.. få et anderledes oplevelse, et grin, og en god oplevelse.  Carsten laver ikke sjov af andre, kun af sig selv. Han får aldrig pige eller pengene. men vi får grinet fordi vi griner af os selv..

Denne gang en helaftens historier om at gøre noget.. “Der er kun eet sekund mellem drømme og virkelighed! Det er det sekund du beslutter dig at gøre det!! ”

En tur fra det bløde aftryk i sofaen ned gennem Europa og videre til Afrika og Sahara på en gammel udslidt motorcykel på falske plader.  En række af historier vævet ind med Whisky, Kaffe og Tvivlsomme Kvinder i en perlerække af historier som på en snor.

Pris 75 kr.

For at opleve Carsten Islington fra kl 20.00 til 22.00 betal i døren eller sikker dig en plads med at købe billet i god tid på Billetto.dk   https://billetto.dk/e/pa-afveje-i-sahara-billetter-416337


Date

mar 19 2020

Time

20:00 - 22:00

Pris

75 Kr.
Café Petrol

Sted

Café Petrol
Istedgade 58, 1650 København
Del på Facebook
Del på LinkedIn
Gem på Pinterest
Del på WhatsApp

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.