Corporate Historiefortælling

Styrk jeres troværdighed

Corporate historiefortælling – styrk jeres troværdighed

Kommunikér, så jeres kunder bliver nærværende, eftertænksomme – og husker jer. Det betaler sig.

I en tidsalder præget af hurtighed, overfyldte digitale miljøer og en tiltagende kamp om forbrugernes opmærksomhed viser Carsten Islington vejen til, hvordan I skaber indhold og mening i jeres kommunikation, så det kan aflæses på bundlinjen.

Historiefortælling har altid været et grundlæggende element i marketing. Men gode intentioner er langtfra nok, når din virksomhed skal vise omverdenen, hvem I er. Kunsten at sælge sig selv og sit produkt handler i bund og grund om at skabe en levende fortælling, som fanger kunderne.Vil man fremstå troværdig på markedet kræves indsigt, håndværksmæssig kunnen og kendskab til historiefortællingens inderste væsen.

Carsten Islington kender sine kneb og giver dem videre til jer. Han indvier jer i, hvordan I inddrager elementer som rytme, stemning og billedskabelse i jeres kommunikation og vinder kampen om opmærksomheden i de sociale mediers virvar af tomme budskaber.

Storytelleren Carsten Islington er den ægte vare i en tid, hvor alle fejlagtigt tror, at de har redskaberne til at fortælle en fængslende historie. Med sin livslange erfaring som omrejsende historiefortæller er han mester i at tryllebinde publikum. Efter dette foredrag har din virksomhed værktøjskassen til at gøre det samme.