Lær at forene dine to verdener

Et foredrag til de travle

Et foredrag til skabende mennesker, der vil lære at pendulere mellem et udfarende liv og et harmonisk familieliv

Carsten Islington er et dynamisk menneske, der aldrig har levet, som de fleste af os andre. I dette inspirationsforedrag viser han os, hvordan det er muligt at have både en spændende karriere, rig på succes, stimulans og udvikling – og samtidig leve et harmonisk fritidsliv, rigt på samhørighed med familie, venner og naturen.

Ud over at være travl gæsteunderviser, foredragsholder og skribent lever Carsten Islington et lykkeligt familieliv med sin kone Line og bonusdatteren Clara i økosamfundet Kragebjerg på Midtsjælland. I denne lille tidsløse boble, der ligger for enden af en 2 kilometer lang grusvej, er der plads til samvær, sanselighed og det åndelige. Her mærker Carsten Islington græsset mellem tæerne, mens han betragter arbejdsheste, klappegrise og køer med kalve på græs.

Hans erfaring er, at det ene aspekt af livet ikke udelukker det andet. Tværtimod bruger han energien fra det stille liv i Kragebjerg til at nå sine professionelle mål. Hemmeligheden er at kunne svinge som et pendul mellem de to modpoler. Svinger pendulet helt ud til den ene side, må det også svinge helt ud til den anden. Kunsten er at få de to sider til at blive en helhed.

Dette foredrag er en gave til dig, din virksomhed og dine nære. Bevidstheden om, hvordan du skaber balance i dit liv, vil styrke din autoritet og dine relationer til andre – og gøre dig mere grundlig i alt, hvad du gør.