Laer-at-mestre-historiefortaelling-top

Kurser

Lær At Mestre Historiefortælling

Weekendkurser i juni, juli og august 2019

Weekendkurser i juni, juli og august
Gå grundigt og dybt ind i historiefortællingen i samme åndelighed som ligger over Kragebjerg. Hvor intet går hurtige end sjælen kan følge med, og livet kan føles med dyrene, mærkes i mulden og den friske brise fra æblelunden.

I Kragebjergs egen lille koncert sal går vi i dybden med historiefortælling og vender alt. Hvad historie gør og hvad den kan. Du lære hvad en historie er, får indsigt i og forståelse af hele historiens væsen.

Du vil lære gennem den personlige fortælling, hvordan du gør en historie levende, hvordan du skaber, fortolker og opbygger en historie. Hvordan du formidler den, fanger dine læsere eller tilhørere. Vi skal arbejde med folks kollektive underbevisthed, deres referencer, erfaring og livets cyklus i historien, i karakterer og det arketypiske. Så alt giver mening.

Vi skal arbejde med din egen fortælling. Vi finder en historie fra dit liv, – din egen historie med et handlingsforløb.  Vi lader historien udvikle sig over weekenden, og lader din nye viden og indsigt forandre den undervejs.

Du bliver selv en historiefortæller
Har du svært ved at stille dig frem, overvinde angsten for at stå i lyset, så er historiefortælling også dit værktøj. Du får massere af fif og tricks til at gøre dit oplæg interessant, – alt dette fra en erfaren historiefortæller, som har stået på tusindtals scener.

Gaven er; Du bliver selv en historiefortæller. Historien gennemsiver alt og enhver form for kommunikation. Du kommer derfor til at kunne bruge din nye viden både privat og i dit erhverv. Det kommer til at præge din måde at arbejde, tale og kommunikerer på.

Rune Green, Humorist, foredragsholder og taleskriver, har udtalt følgene om Carsten som historiefortæller og underviser: “Carsten Islington … er uden tvivl den absolut bedste storyteller i Danmark. Ingen over og ingen ved siden af ….. Når han lærer teknik fra sig, så er det ”staldtips”, som man rent faktisk kan bruge til noget. For det kommer fra årevis af praktisk erfaring, som storyteller. For mange år siden gav han mig tre gode råd til hvordan man fortæller en god historie. Dem bruger jeg stadig – og de virker stadig.”

Tag din sovepose under armen, find en seng i en af vores små hytter, eller sov i høet eller i vores shelter – Der vil være fuld forplejning, køleskabet vil være fuld af mad, I tilbereder selv i vores landkøkken, hvor I har adgang døgnet rundt. Lav bål i haven, gå en tur i æblelunden, klap en gris og nyd de landlige omgivelser mens du er her.

Yderligere info ved tilmelding. Ring evt til Carsten på 61 60 30 70.

Kursus datoer

Fredag d. 26. juli kl. 14.00 – Søndag d. 28. juli kl. 16.00
Pris: kr. 2.250,-

Fredag d. 23. august kl. 14.00 – Søndag d. 25. august kl. 16.00
Pris: kr. 2.250,-

Laer-at-mestre-historiefortaelling-side-2
  • Endelig tilmelding sker ved betaling
  • Kurset er lavet til max 12 personer
  • Adresse: Kragebjerg 1, 4296 Nyrup